Skriv din beskrivning här!

Gameday

Skepp ohoj! 

Idag har jag jobbat 12-16 det gick super bra! Sålde massor idag :) 

Snart ska jag iväg och spela träningsmatch! Tjoho! Hoppas det går bra, jag har ju bara varit med på en enda uteträning. 

Wish me good luck

Yälloou

Untitled #9
 
 

Sol är glädje

Vilken morgon! ♥
Solen strålar och mitt benpass är färdigt. Inte nådigt med folk gymmet i morse, hela jäkla Aspero tror jag var där. Menmen, jag fick gjort det jag skulle på en timme ändå så det var väl okej! :)
 
Nu får man slappa lite efter en härlig dusch, klockan 12 väntar jobb till 16. En fråga som jag alltid tänker på är varför man blir så otroligt glad när solen skiner? Det finns nästan inget som kan få mig på dåligt humör när man börjar dagen med att titta ut genom fönstret och solen lyser!
 
Ha en underbar Måndag! Nu ska jag dricka kaffe :)
 
xoxo
 

Sista fredagen innan löning

God morgon Fredag ♥
 
Helg står på ingång, igen! Det är helt fantastiskt vad veckorna går snabbt, känns nästan som om det var alla hjärtansdag häromdagen men det är en hel vecka sedan! Knäppt. . .
 
Idag väntar jobb 10-18 i city, det ska bli super kul! Alltid roligt att jobba på fredagar tycker jag. Oftast är människor på lite bättre humör då eftersom att de går mot helgen! Igår fick vi in den Snyggaste skinnjackan från Maze i ljusrosa/puderrosa. Den var helt fantastisk, dock kostar den ju därefter, 4200kr.
 
Ikväll ska vi inte göra något speciellt, jag jobbar imorgon med och även söndag men då är det på Espresso House på Eurostop. Så egentligen har inte jag någon helg, men det är inga långa arbetspass i helgen så jag får väl räkna det som helg ändå ;)
 
 
Happy friday friends! ♥♥

Blue on a rainy day

blue
 
 

Fika

Nu blir det fika och sedan personalmöte! 




Pink nails

God morgon! 

Tisdagen är igång. Idag väntar jobb 12-16 i butiken inne i stan. Dock är det riktigt skit väder! Ush! Hoppas folk orkar sig ut ändå för att shoppa. 

Annars är det inget speciellt som händer. Ikväll blir det ev fika, fotboll eller personalmöte med espresso house. Beror på hur min hals mår, hur jag mår, vad jag egentligen hinner med! Har precis målat om mina naglar! Rosa fick det bli! 





Schampo & balsam

Hallå vänner! 

Solen skiner, hur underbart är inte det? Man blir ju bara såå glad! Idag har jag fikat, sålt mina böcker och tagit en härlig promenad! Dessutom hade min prenumerationsgåva kommit från Elle! :) schampo och balsam! Hoppas på ett magnifikt resultat nu! 




Red röd rött

12
 
 

Monday morning

God morgon!
 
Måndag morgon och ledig! Hur härligt?
Idag ska jag tvätta min dunjacka, fika med Hanna, sälja min kurslitteratur och sen inte så mycket mer :)
 
Ha en fin måndag!

vid sol

nice
 
 

Tittut solen

Söndagen börjar rulla mot sitt slut. Det har varit en fullspäckad dag från början till slut. Dagen började med bananpannkakor till frukost, därefter en promenad, lunch, OS-guld, besök hos mormor och farmor med mamma och nu väntar middag, korv i ugn med potatismos! Om det är något jag älskar så är det potatismos !! 

Även solen tittade fram idag! (Lyckorus!)




Champagne

Gårdagen var super mysig! Älsklingen hade gjort gudfadernpasta! Helt underbart gott. Sedan blev det kladdkaka till efterrätt. :) 





Alla hjärtans dag 2014

God morgon! 
Idag är det fredag vilket innebär sista dagen innan helgen, så underbart! Dessutom är det alla hjärtans dag. Jag är otroligt glad över att ha min älskling nära mig även detta året! :)
Igår fick vi varsin ask med chokladtryfflar på posten från hans mamma! Så söt! 




Tack Monica! 

Sol i sinne

9.35
 
Torsdag och snart är veckan slut.. igen! Det är väl fantastiskt vad tiden går snabbt, men det känns ganska skönt att vi går mot varmare tider. Sommar och sol, barbent och solglasögon, ja jag längtar ♥
 

Idag väntar jobb, men bara 12-16. Har åkt på en jäkla förkylning och har egentligen fotbollsträning utomhus idag, vi får väl se om jag klarar av det. Näsan rinner som bara den och jag nyser konstant. Imorgon är sista arbetsdagen denna veckan, 12-18 sedan tar jag en välförtjänt ledig helg!
 
Nu ska jag fixa till mig, sedan kila hem till Bella tillsammans med Frida. De skall göra en fin fläta på mig :)

Svart eller brun??

God kväll!
 
Jag har ett litet problem här hemma. På jobbet finns det en super snygg jacka i brunt och svart men jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill köpa. Behöver lite hjälp, vilken är snyggast? :)
 
 
 
 
 
 

Roséguld

Såhär har jag sett ut idag, plus ett par stövlar från hilfiger


Jeans Filippa k, kofta hm trend, topp second Female, smycken snö

Mot våren!

today1
 
 

En helt vanlig tisdag

God morgon vänner! :)
 

Idag är det tisdag och ännu en arbetsdag väntar. Idag jobbar jag 10-16, egentligen 12-16 men jag fick hoppa in lite tidigare. Hoppas på att det kommer mycket folk till butiken idag :)
 
Gårdagen bestod även den av jobb 10-16 och därefter stack jag och Bella och tränade lite ben, rumpa och mage. Det var gött, men tusan vad mycket folk det var. Inte helt okej att träna 16.30 framöver...
Nu ska jag fixa till mig lite, har nyss varit ute på en promenad, det var riktigt varmt ute idag! :)
 
Skepp ohoj, ha en fin tisdag!

Festligt för en fredag

friday
 
 

Happy friday friends

 

Tory burch

God morgon mina fina vänner ♥
 
Idag är det fredag, dock jobbar jag hela helgen men det gör inte så mycket. Jag var ju ledig förra helgen!
Kl 10-19 väntar jobb på Eurostop i butiken, det ska bli spännande. Andra gången jag står helt ensam. Hoppas det går lika bra som sist om inte bättre! :)
Imorgon ska jag vara i city i den nya buktiken Haven by nordic safari och på söndag blir det Espresso House. Full rulle rulle.
 
 
I vår vill jag spatsera runt i dessa ballerinaskorna. Min vän Fanny har ett par sånna och jag tycker dem är sååå fina! Hade varit perfekt, jo ett par sådana får det nog bli framåt vårkanten!
Plånboken hade också suttit fint, men det får bli ett senare projekt :)
 
 
 
 

Fikan med Josse

Som jag skrev igår var jag och fikade med Josse. Det är så kul att träffa henne, hon är nämligen en sån person som är med om så mycket roliga händelser! :) 

Vi åt varsin muffin och jag drack en mockalatte! Mumma. Dock var äppelmuffinsen en besvikelse! 




En ledig tisdag

Efter en härlig ledig dag har jag nu hunnit med en hel del:
 
♦ Solat i morse 7.30 i 20 min
♦ Tränat ryggen på gymmet 8-9 i morse, check!
♦ Träffat Josse över en fika på Eurostop och även inhandlat nya strumpor
♦ Varit på Östra stranden med mammas vovve tillsammans med D
♦ Fikat hos mamma och pappa 
♦ Gjort kycklingsallad och ätit upp
♦ Och nu ska jag strax iväg och spela fotboll i 1,5 h
 
Det har varit en bra dag med full rulle, samtidigt har det varit väldigt skönt att bara vara. Inga måsten utan bara roliga saker har jag gjort! Imorgon ska jag till den nya butiken som öppnar på fredag. Jag skall hjälpa till med det sista, dvs fixa och dona lite! Ska bli super kul! :)
HAVEN by Nordic Safari heter den nya butiken, kom och besök oss från och med fredag! 
 
Love M
 

En varm sommardag...

fashion1
 
fashion1 by matilda-n featuring gold jewelry

Alla hjärtans dag på ingång

test2
 
 
Detta skulle jag vilja ha :)

Helgen som gick...

Söndag och snart måndag igen! 
I helgen har jag varit ledig och som alltid på mina lediga helger vill jag ju ta vara på dagarna och göra något kul. Tyvärr blev det inte så denna helgen. En fruktansvärd huvudvärk kom spökandes på fredagkvällen och igår sov jag precis hela dagen! Fruktansvärt tråkigt och inga värktabletter som hjälper! Idag vaknade jag också upp med samma huvudvärk men den försvann mer och mer från 15 tiden. Skönt, nu är den nästan helt borta! 

Imorgon väntar jobb på Espresso house. De hade en sjuk så då kan man hoppa in! :) vet ni att om ni köper en valfri varm dryck får ni köpa en muffin för 15kr?? Dessutom har vi en ny smak: äpple med kolasås! Låter HUR GOTT? 



Mumma!!!