Skriv din beskrivning här!

sista dagen

 
 
 
 

Ny jacka

God morgon.
Imorgon har det gått 10 dagar och dessa dagar har varit GRYMMA!
Jag kommer sakna dem när vi börjar skolan, men de går ju i alla fall i samma hus så man lär väl stöta på dem lite överallt :)
 
Förra veckan fick jag hem en super snygg jacka som jag beställt. 
Den satt som en smäck och är nog perfekt till mig som ofta fryser inomhus !
 
   
 
Kan inte förstå att jag på måndag börjar mitt andra år på högskolan. Jag hoppas att detta året blir tokroligt! Vår klass är ändå väldigt skön och alla har en bra inställning. 
 

Nya boots

God morgon!
 
Imorgon är den stora dagen, nollningen i Halmstad börjar. Det kommer bli otroligt roligt, 10 dagar framöver kommer man förmodligen vara helt slut i kroppen. 
Igår var det kickoff med alla som ska vara med och nolla. Kanon kul, förutom att det var 40 grader inne på kåren och att jag faktiskt gick hem pga det. Man blev ju helt yr i huvudet av värmen.
Men idag kan man tacka värmen, för det finns nog en hel del som mår sämre än mig :) En annan traskade ju hem vid 23-00 tiden och mår därför oförskämt bra idag !
 
Bra, idag har jag en fullspäckad dag!
 
Här är mina nya godingar, I love you!!!!
 
 
 
 
 
Kan man älska ett par skor? I så fall gör jag det!
 

Tips!

   
 
 
 
Klänning från Asos (och är man student har man alltid rabatt ;) )
 
 

5 Augusti

 
Nej, jag är inte bitter :)
En bild från min födelsedagsfest i Maj.
Nu är det Augusti och snart är vi på väg in i hösten, men med blandade känslor.
Är det en fin höst utan en massa regn kommer det bli toppen. Det ska i alla fall bli helt underbart att komma tillbaka till skolan igen, jag har verkligen saknat det!
 
Nu- promenad med Frida i det fina vädret. Man får ju inte gå runt om dagarna själv längre då det härjar en våldtäktsman i Halmstad (även på dagtid). Jävla idiot. 
 

Fransförlängning/ naglar

Förut gick jag alltid och gjorde mina naglar hos Anna, men eftersom jag arbetar på Espresso House blev naglarna ett minne blott. Jag som tyckte det var så fint! Nu däremot gör jag fransförlängning där och är super nöjd. Det är så skönt att inte behöva måla sina fransar <3
 
Men jag saknar naglarna...
 
 
 

Ullared förra veckan

Förra veckan var det löning och just den dagen var både jag och D lediga. Då passade vi på att kila till Ullared. Jag skulle införskaffa 2 ljuslyktor att ha på bordet, men de var slut. Däremot hittade jag denna tjusiga saken. Jag älskar den! Den är sååå stor och fin, lyser upp hela vardagsrummet om kvällarna! :)
Så nu längtar jag efter hösten med mycket mys hemma! 
 
 
 

Gårdagen i Kivik/ Åhus

Igår var både jag och D lediga. Då valde vi att åka och hälsa på några vänner som campade i Åhus. Vi körde iväg tidigt på morgonen och väl framme åkte vi allihopa vidare till Kiviks musteri. 
Där inhandlades lite småsaker, jag älskar ju verkligen deras äppelmust! 
 
På kvällen väntade grillat och kortspel, mycket mysig och trevlig dag! 
 
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
En mycket trevlig dag på musteriet, det blev även en trevlig vandring upp till Stens Huvud (fantastisk utsikt)! 
 
 
 
 

Träning

God morgon!
 
Måste verkligen ta tag i bloggen igen. Det är så fruktansvärt roligt att titta tillbaka och läsa om vad man har gjort. Så nu ska jag verkligen försöka igen :)
 
Angående träningen har jag i princip lagt ner fotbollen pga att jag arbetar så mycket kvällar på Espresso House, vilket medför att det inte finns någon tid för träning. För övrigt tycker jag att vi har kommit igång bra med gymträningen igen. Det är så roligt när man känner att man blir starkare och starkare, men just nu har jag näst intill träningsvärk överallt, så jag tar nog en ledig dag idag igen :)