Skriv din beskrivning här!

Ut med det gamla och in med det nya

Så fel man kan ha. Inte tusan hade jag någon klipp och färgtid hos frisören idag, det var ju imorgon. Så snopen jag blev när jag kom dit och fick veta detta! Jaja, imorgon är det dags i alla fall. 
 
Har även lyckats sälja mina Hunterstövlar som jag knappt kunnat använda pga fel storlek, så nu har jag även klickat hem ett par nya, i rätt storlek! Det blev de Navyblå denna gången :) Kan ju vara lite kul kanske!
 
 
Sen kan man ju även passa på att köpa sånna strumpor som man har i när det blir kallt. För jag menar, när det regnar eller är slaskigt ute, finns det något bättre än gummistövlar då? Nixpix! :)

Frisörbesök

God morgon! ♥
 
Dagen Måndag:
  • Skola, nämligen seminarium 10-12
  • Lunch 
  • Träffa Madde och se om Hunterstövlarna passar henne
  • Frisören, färga och klippa! :)
  • Träna? (fortfarande förkyld)
 
Tror jag bara ska toppa håret, såhär har jag haft det tidigare, för några år sedan.
 
 
   
 
 
   
 
 
 

Söndag och fika

Todilooo!
 

Idag har jag hunnit plugga (nämligen skriva färdigt uppgiften till imorgon), därefter har jag och Frida varit ute och gått runt Nissan. Vi stannade även till och skulle se när de drog upp en jätte bamse lax, men det tog för lång tid så vi sket i det efter sisådär 20 min. Sprang förbi en annan kompis på Espresso House och sedan har jag även hunnit kika förbi mamma och pappa på en snabbfika! 
 
Ikväll blir det fläskfilégryta med klyftpotatis, nytt recept som ska bli kul att testa! 
 
Men nu - Pretty little liars! (Ni som inte sett det, kolla!!)
 
 

Nya stövlar!

God eftermiddag, fredag idag och äntligen en ledig helg igen! :)
 
Idag kom även mina stövlar som jag hade beställt, and I love them. ♥
Ikväll ska jag åka ut mot Tylösand, träffa 2 vänner och kanske dricka några cider. Imorgon väntar Göteborg och shopping, vi får väl se vad de har att locka med i Götet! ;)
 
Nu - köpa paket vettja!
 
 Nu slipper jag googla er varje dag, för nu kan jag titta på er från soffan! :)

Dagens 26/9

Såhär såg jag ut idag:
 
 
   
 
 
   
 
 
 

Vill köpa, köpa?

Igår var jag också på stan. Då sprang vi inom en mysig liten butik här i Halmstad. Den heter Rosencrantz (?). Där säljer de allt från jeans, stövlar, inredning til ljus. Och vi stod och doftade på alla ljusen hur länge som helst. Detta blev min favorit. Nu är bara frågan: Ska jag eller ska jag inte?
 
 
 

Lunch på Spis & deli

Den här dagen har bara varit BÄST!
 
Började med en intervju 8.30 idag, som blev hur bra som helst. Gled därefter hem och skrev av allting i datorn så nu är det klart. Efter det kilade jag in till stan och kikade lite med Frida och Bella. Skulle hämta min telefon som jag trodde jag inte skulle kunna använda, men då fick jag en helt NY! Åhh jag är så glad :):)
 
Vi åt lunch på Spis & deli, super god vilthamburgare!
 
 

Tisdag 24/9

God morgon!
 

Solen strålar men det ser en aningen kallt ut där ute. Idag är jag ledig från skolan, eller rättare sagt har jag ingen mer lektion på hela veckan. Dock har jag åkt på en rejäl förkylning. Jag snorar och hostar hela tiden.
Men inte är jag bitter för det (eller?), jag ska träffa Frida för en mysig fika mitt i höst-modet! Efter det skall jag åka till mamma och hämta hem min jacka som jag ska sälja i eftermiddag. Jag har även tänkt hinna med att träffa Bella för att slutföra och färdigställa min intervjuguide till på torsdag då jag skall intervjua en chef här i Halmstad. 
 
Det är min dag ♥ Vad ska ni göra? ♥
 

Leoprint

God morgon!
 
Ännu en måndag och veckan har startat igång igen. 
Idag väntar after action b. hela dagen i skolan. 9-16 är det som gäller. 
Därefter ska jag försöka hinna hem till mamma och lämna tillbaka regnjackan som jag har lånat av henne. För i fredags var jag nämligen ute i skogen. Det var svinkallt att sova ute, men nu är det gjort. Har dock åkt på en jäkla förkylning efter det. 
 
 
   
 
 
 
 
Jeans - G-star
Tisha - Lindex
Kofta - H&M trend (oldie)
Väska - Michael Kors
Sjal - H&M
Stövlar - Bianco (oldies)
Smycken - Marc by marc jacobs
 

Säljes

 
400 kr, storlek XS (mer som M-L)
ej äkta

Ny kappa

   

Hittade denna underbara kappa på Zara när jag var på Väla i helgen. Det var kärlek vid första ögonkastet när den åkte på! :)

17/9

God morgon
Uppe med tuppen idag, även om jag har sovit otroligt dåligt i natt. Strax ska jag sätta mig och läsa igenom en kurslitteraturbok som vi har till idag. Tänkte läsa 2 timmar (om jag orkar) sen väntar föreläsning på boken 10-12. 
På torsdag ska vi i vår klass ut i skogen på så kallad ULF. Det tillhör vår ledarskapskurs och vi ska sova i skogen torsdag-fredag. Det känns lite sisådär asså. Jobbigt om det börjar regna minsann. 


holmlunds.com

God morgon!
 
Redan torsdag, dagarna bara springer iväg. 
Gårdagen spenderades med en PW med Frida och Josse runt Nissan. Därefter blev det en del plugg med Frida och sedan städade jag hela lägenheten, tvättade och bakade bröd!
 
Hur snygg är inte denna skönheten?
 
 
 
 
 
Den är från Holmlunds i Uppsala! (Finns nu även på nätet)

Yesterday - legday

 
Gårdagen bestod utav ett ben/rumppass på gymmet och ja, vad ska man säga... Jag har sån fruktansvärd träningsvärk idag, så det är helt galet! 
Dessutom lyckas jag alltid  bli helt galet trött när min preworkout har försvunnit ut ur kroppen. Så gårdagen i skolan mellan 13-21 var ju inte super rolig. Många försök med kaffe och liknande men det hjälpte då inte. Jag satt och gäspade konstant under mötet 18-21. 
 
Idag väntar skola 10-12, sedan synundersökning 12.30 och efter det back to school igen!
 

Fredag = bullbak

I fredags var jag i skolan till 15 tiden. Därefter väntade ett gympass (bröst) och eftersom jag hade gått hela dagen och pratat om vaniljbullar var jag ju bara tvungen att baka lite på kvällen. 
 
Kanon goda och onyttiga bullar, inga hälsobullar här inte. Ät vad ni vill och gör av med mer (det är mitt moto)
Livet är för kort för att strunta i vissa saker, så det så.
 
 
 

Espresso House

God morgon måndag morgon!
 
Helgen bestod som jag skrev av jobb. Espresso house och många caffe latte. Igår jobbade jag med en tjej som är så otroligt duktig och snabb på att göra kaffe! 
När hon gjorde detta mönstret nedan blev jag bara stum, hur söt är inte grisen då? :) Jo, toksöt!
 
 
Tjejen som fick denna i sin kopp log lite fint när hon tog emot den :)


Tradera

Helg, äntligen helg, dock en jobbhelg så jag vet inte om det är något att hurra för. 
Menmen, fin fint väder och mannen är på golfbanan! 
Förhoppningsvis blir det inte hur mycket som helst att göra idag, just på grund utav vädret! =)
 
Igår budade jag på ett nytt mobilskal, då mitt gick sönder under nollningen. 
Jag vann en auktion på ett fejk Marc Jacobs skal. Tyckte det var toppen fint och dessutom gav jag bara 100 kr med frakt och allt! :) De äkta skalen kostar ju runt 400 kr och det känns lite väl saftigt. 
 
 
Nix pix, ska fixa mig nu! 10000 frapinos väntar väl idag antar jag !

God morgon

Uppe med tuppen. 
Idag är det långdag i skolan som gäller, föreläsning mellan 9-12 och 13-15. 
Tänkte att jag skulle bli bättre på att skriva här eftersom det är så otroligt kul att kunna gå tillbaka och se vad man har gjort tidigare. Ibland kikar jag in på min gamla blogg och där började jag skriva år April 2007, ja förstår ni hur kul det är att kolla på alla bilder och läsa om vad man gjorde på gymnasiet? Haha!
 

Till helgen väntar jobb på Espresso House både imorgon och söndag, dock ganska sköna tider 11-17.30, vilket innebär att man inte behöver arbeta själv. Tjohooo. På söndag ska vi även till Mapa och äta middag!
 
 
Ettorna på nollningen från HPP13

Taddaaaaa

   
 
 
Sjal - H&M
Boots - Airstep
Tröja - Ullared
Jeans - Diesel
Väska - Michael Kors
Klocka - Marc Jacobs
Ring & Örhängen - Marc Jacobs
 

Gårdagens

God morgon!
 
Igår spenderades 2 timmar på högskolan, en bra föreläsning med en ny lärare, som jag faktiskt önskar vi hade haft mer. Därefter begav vi oss till stan för en mysig lunch några stycken. Vi åt på Börje Ohlssons skafferi. Och herregud vad gott det var. Bästa buffén jag ätit. Lufttorkad skinka, meloner, oliver, pajer, korvar m.m. Helt Magiskt!!
 
På kvällen hann jag med ett snabbt ryggpass på 30 min och därefter var det bara att kasta sig in i duschen och åka till Make Up Store som hade klubbkväll. Det var mysigt, men mest häftigt att se alla nya produkter. Nitar för naglarna till exempel, haha! 
 
 

 
Tisha- Lindex
Byxor - Fornarina